Banh mi - vietnamesisk bagett - er perfekt og populært når du har ribberester i kjøleskapet.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Banh mi - vietnamesisk bagett - er perfekt og populært når du har ribberester i kjøleskapet.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Det er det lett å bli hekta på denne deilige og smaksrike baguetten fra Vietnam.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på
I det vietnamesiske kjøkken gjelder det å finne balansen mellom det søte, det syrlige og det sterke. Det finner du i denne oppskriften.
Spennende vårruller med lammekjøttdeig, inspirert av vietnamesiske smaker.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte. Den krever karamellsaus, en smakstilsetning vietnamesiske kokker har overtatt etter franskmennene og bruker i sterke retter eller i denne fiskegryten.