Kyllingfilet med urter

Kyllingfilet med urter

Nå skal du bake fileten i ovnen og drysse på provencekrydder. Ute av ovnen får den besøk av Crème Fraîce.

Fremgangsmåte

Smelt smøret og bland inn krydder og noe hakkede urter. Pensle filetene og brun dem i stekepanne, gjerne grillpanne. Legg filetene i en ildfast form og sett dem i ovnen ved 210 ºC i 4-5 minutter.

Ta formen ut, ha på crème fraîche og resten av de hakkede urtene. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet 

Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av TINE Kjøkken

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen