Lammekoteletter i sherry til tapas

Lammekoteletter i sherry til tapas

Fremgangsmåte

Strø salt over kotelettene og vend dem i hvetemelet.

Varm olivenolje i stekepanne og stek kotelettene raskt på sterk varme, slik at de blir pent brune på begge sider. Dryss over salt og pepper og legg kotelettene til side.

Hell ut oljen som er igjen i pannen. Hell sherry og kraft/buljong i pannen og kok opp.

Rens og press hvitløksbåtene rett i pannen. Riv timiankvisten smått og ha den i sausen. La sausen koke inn til omtrent en tredjedel.

Dynk sausen over lammekotelettene og server med oliven og godt brød.

By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord 

Her er rettene du skal lage til tapasbordet

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen