Lammelår i julebrygg
Foto: margouillatphotos

Lammelår i julebrygg

Har du et lettsaltet lammelår, blir det ekstraordinært godt når det kokes i juleøl.

Fremgangsmåte

Kjøttet trekkes mørt i Sørlands Julebrygg og kraft, sammen med grønnsakene, i 45-55 minutter. Kjøttet tas opp, kraften siles og spes med en meljevning (2 ss mel el maizenna ristes med kraft i et glass med lokk). Kok opp og hold varm.

Skjær låret i skiver og serveres med sausen, kokte eller ovnsstekte poteter og rotgrønnsaker.

Slik salter du lammelåret selv

Hva liker du best? Røykt eller urøykt lammelår?

Her  er det mange oppskrifter på med lammelår

Med et så smaksrikt lammelår blir det fest

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Aperitif

1
1/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen