Knekk ribbeina. Be evt. slakteren/butikken gjøre dette for deg. Gni ribben inn med salt og pepper. Pensle den inn med barbeque saus. Pakk den deretter inn i aluminiumsfolie. Legg den på grillen og la den "dampe" i 15-20 minutter. Snu den et par ganger.
Ta av folien og fortsett stekingen - vekselvis på varm og mindre varm grill. Grilltid er ca. 45-60 minutter. La ribba hvile i ca. 10-15 minutter før den skjæres opp.
Det kan være lurt å lage en form av aluminiumsfolie som du plasserer nede i grillen. Da drypper fettet ned i formen og en trenger ikke være redd for at fettet antenner og at en brenner kjøttet. Grillkullet/brikettene legges rundt formen. Ribba skjæres på langs med bena På tallerken legges det 2 ribbein, hele små poteter og cæsarsalat
Se alle de gode grilltipsene her
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig