Lette pølser med godt følge
Foto: Alf Börjesson

Lette pølser med godt følge

Fremgangsmåte

Skjær 3-4 kryss i skinnet på begge sider av pølsene for at de ikke skal sprekke under steking. Stek pølsene ved middels eller svak varme til pølsene er gjennomvarme og har fått en gyllen og fin farge på skinnet.

Server kylling-/kalkunpølsene med en fristende salat og mandelpotet- og kålrotstappe. Polenta og couscous er to andre fristende og raske alternativer.

Mandelpotet- og kålrotstappe:
Fjern skallet på kålrota og skjær den i litt store terninger. Kok opp. Skrell så potetene og kok kålrot og mandelpoteter 5-10 minutter til alt er mørt. Hell fra vannet og mos godt. Spe med litt melk eller matfløte og smak til med salt, pepper og eventuelt litt revet muskat.

Sendt inn av Matprat.no

2
2/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen