Løvtynn biff med fersk pasta
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Løvtynn biff med fersk pasta

Løvbiff kan lett blir som skosåler, men ikke hvis du følger denne oppskriften og lager pasta. Da har du noe godt i vente.

Fremgangsmåte

Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm og krydre med salt og pepper.

Varm olje og smør i en stekepanne over høy varme til smøret har sluttet å frese.

Stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.

Kok pasta i rikelig godt saltet vann etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell pastaen tilbake i kjelen.

Du lager pastaen enkelt selv - her finner du ut hvordan

Fres løk raskt i stekefettet etter biffene i den varme pannen til den blir blank, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.

Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.

Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 38 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen