Med smak fra Jamaica
Foto: Margaret de Lange

Med smak fra Jamaica

Kylling på grillen med smaker fra Jamaica er det du må prøve. Mange deilige ingredienser gjør rette veldig god. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Del kyllingen i ca 8 serveringsstykker (lårene deles ved leddet).

Bland marinaden og legg i kyllingkjøttet. Mariner fra 15 minutter og opp til 8 timer, alt etter hvor god tid du har.

Hakk ananasen i små biter og ha den over i en bolle. Tilsett de andre ingrediensene til salsaen. Dekk til bollen og sett den kaldt.

Stek de marinerte kyllingbitene på grillen. Dersom de blir mørke kan man legge dem i aluminiumsfolie den siste tiden.

Server jerk-kyllingen med ananas-salsa og for eksempel couscous krydret med finhakkede mynteblader.

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

 Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen