Ægir Siv Witbier

Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Skjær fisken i strimler. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær løk og paprika i terninger, finhakk hvitløk og surr i olivenolje til løken er blank.
Legg grønnsakene til side og surr klippfisken i litt olivenolje til væsken har fordampet.
Ostesaus:
Smelt smør, tilsett muskat og deretter hvetemel, og la surre i ca. 2 minutter.
Spe med melk, litt om gangen, og rør godt. Kopp under omrøring og la sausen koke i ca. 5 minutter.
Tilsett revet ost og matfløte. Sausen må ikke koke etter osten er tilsatt. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Server med timianblader drysset over.
Tips:
For ekstra smak, kan du toppe med sprøstekt bacon.
Flere oppskrifter som barna opplagt vil like
Her er alt du behøver å vite om pasta
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av godfisk.no