Pasta med fisk og ostesaus

Pasta med fisk og ostesaus

Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.

Fremgangsmåte

Skjær klippfisken i strimler. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær løk og paprika i terninger, finhakk hvitløk og surr i olivenolje til løken er blank.

Legg grønnsakene til side og surr klippfisken i litt olivenolje til væsken har fordampet.

Ostesaus:
Smelt smør, tilsett muskat og deretter hvetemel, og la surre i ca. 2 minutter.

Spe med melk, litt om gangen, og rør godt. Kopp under omrøring og la sausen koke i ca. 5 minutter.

Tilsett revet ost og matfløte. Sausen må ikke koke etter osten er tilsatt. Smak til med salt og nykvernet pepper. 

Server med timianblader drysset over.

Tips:
For ekstra smak, kan du toppe med sprøstekt bacon. 

Flere oppskrifter som barna opplagt vil like

Her er alt du behøver å vite om pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen