Pecheno Jagne So Zelka - Dampet lam med kål som i Makedonia
Foto: Matprat

Pecheno Jagne So Zelka - Dampet lam med kål som i Makedonia

En veldig spennende oppskrift på fårikål som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Ha lammekjøttet i en støpjernsgryte med lokk som kan settes i stekeovn. Rens og skjær kål, gulrøtter, poteter og løk i litt store stykker. Legg dem over i gryta sammen med lammekjøttet. Fordel chilipepper over og hell på kraft. Legg klatter med smør på både på grønnsaker og kjøtt. La det smørdampe i stekeovn på 250° C i ca. 2 timer.

Tips:
Du kan godt bruke rød chili som på bildet. Den skal bite litt fra seg.

Serveres med kokte poteter.

Her finner du fårikåloppskrifter fra hele landet

En reise i fårikåloppskrifter fra hele verden

Mange lammeretter fra hele verden finner du her

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange herlige oppskrifter med lam

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen