Peter`s Gulyásleves

Fremgangsmåte

Gulyásleves
Finhakket løk stekes gylden/glassaktig i litt av fettet, tilsett så paprikapulver og oksekjøttet skåret i terninger (og kjøttbeinet). Blandes lett, og la trekke under lokk. Når væsken har kokt bort, tilsett litt og litt vann. Når kjøttet er nesten mørt, tilsett resten av vannet og potet-terningene. Ha i karve om ønskelig.

Lecsó
Del tomatene i 4, etter at skinnet er fjernet. Paprika deles i store båter etter at kjernen er fjernet, bacon kuttes i små terninger, løken finkuttes. Stek bacon lett i fettet, tilsett løk og la den frese til den er gylden. Tilsett paprikapulver, tomat, paprika og evt. salt. La det hele trekke til det er mykt.
Tilsettes Gulyásleves. Serveres med godt brød.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen