- Pizzadeig: Bland alle ingrediensene til pizzadeigen og arbeid deigen smidig i ca. 10 minutter.
- La deigen hvile i 1 time fĂžr du kjevler den ut i ca. 20 cm ovale eller avlange pizzaemner.
- La deigen hvile i 10 minutter til.
- Gni fisk og grĂžnnsaker inn med sitronskall, olje, salt og pepper.
- Grill grÞnnsaker og fiskebitene pÄ varm grill eller grillpanne i ca. 4 minutter pÄ hver side.
- GresslĂžkolje: Forvell gresslĂžken i kokende saltet vann sammen med hvitlĂžken i ca. 1 minutt, avkjĂžl i isvann.
- Klem ut vannet og kjÞr til puré i blender sammen med oljen.
- SmÞr pesto og deretter gresslÞkoljen pÄ pizzaene.
- Legg pÄ osten og stek i 3-4 minutter pÄ 220C.
- Arranger varm fisk og grÞnnsaker pÄ toppen av pizzaen.
- Dryss over finhakkede pistasjnĂžtter eller pinjekjerner.