Stekt sei med kald agurksuppe

Stekt sei med kald agurksuppe

Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper på seien, og drypp over litt sitronsaft.

Stek seien i smør til den er nesten gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side.

Ta seien ut av pannen og la den hvile 3 minutter.

Del seien i mindre biter.

  Suppe:

Skrell agurk.

Skjær en bit agurk i terninger og legg til side.

Del resten i biter og kjør i foodprosessor.

Tilsett hvitvinseddik, sukker, salt og persille, og kjør til alt er godt blandet.

Ha i crème fraîche, og smak til med pepper.

Ha suppen i dype tallerkener og legg i noen fiskestykker.

Tips:

Server suppen med agurkterninger, paprikapulver og mynteblader drysset over, og med brød ved siden av.

Se alle våre deilige oppskrifter med sei.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Godfisk.no

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen