Stoccafisso naturale med bløtkokt egg og röstipotet

Stoccafisso naturale med bløtkokt egg og röstipotet

Fremgangsmåte

Kok opp en kjele med saltet vann. La tørrfisken trekke i vannet i 5 min. Grovkutt hvitløk. Ved servering has godt med hvitløk over fisken samt sitronjuice og olivenolje.

Röstipotet:
Skrell og riv poteter og grønnsaker grovt. Legg de revne potetene i vann ca. 25 minutter, det binder røstien bedre sammen. Klem vannet godt ut med et kjøkkenpapir. Bland i salt og pepper.

Stek röstien i porsjonsstørrelser, et par spiseskjeer røre per rösti. Ca 5 minutter på hver side.

Röstien kan også stekes som en hel kake i panna. Snu den ved hjelp av et lokk og skjær opp i porsjonsbiter.

Sendt inn av Trond Svendgård,Svendgårds, Bodø

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen