Torsk minestrone

Torsk minestrone

Fremgangsmåte

Kjør tomater, sjalottløk, chili, koriander og limesaft i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. Kok opp og sil av.

Blansjer pappardellen, aspargesen og bønnene. Bland inn sukkerertene.
( Blansjer: forvelle - koke raskt i saltet vann for så å avkjøle)

Fjern bein og skinn fra torskefiletene og del den i porsjonsbiter. Posjer fisken i den avsilte tomatblandingen i ca. 5 minutter. Når fisken begynner å dele seg opp, er suppen klar. La pastaen og grønnsakene ligge i suppen i ett minutt. Drypp olivenolje over suppen idet den serveres.

Sendt inn av Oppskrift fra boka "Sult - Fisk" av Bernt Bucher-Johannessen, Peter Lawrance, Dag Evjenth.Utgitt på Schibsted Forlag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen