Bland salt, pepper og hvetemel. Skjær torsken i fire serveringsstykker og vend disse i melblandingen. Stek så fisken raskt på begge sider i varm olje i stekepanne, og legg den over i en ildfast form.
Surr løk og hvitløk i olje til løken er myk, tilsett gulrot og selleri og la alt surre 2-3 minutter. Hell på eplejuice/hvitvin og tomater, purre og krydder og kok i 5 minutter. Smak til og hell blandingen over fisken, dekk med folie og sett formen i stekeovn 15 minutter ved 200 grader.
Bland sammen persille, hvitløkstrimler og sitronskall og dryss blandingen over fisken ved servering.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig