Vegetarruletter med kinakål
Foto: Bent Raanes, Sarah Cameron Sørensen

Vegetarruletter med kinakål

En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.

Fremgangsmåte

Dypp kinakålbladene i kokende vann så de blir myke. Legg dem utover et håndkle for å renne av.

Fres løk, hvitløk og sopp i olivenolje i 2-3 minutter. Rør inn godt avrent hveteris, pinjekjerner, rosiner, gressløk og kruspersille og smak blandingen til med sitronsaft, salt og pepper.

Legg en skje av fyllet på kålbladene og pakk dem sammen. Fest med en tannpirker.

Kok opp grønnsakbuljongen og legg i kålrulettene. De må dekkes av buljongen.

Kok opp raskt og skru deretter ned varmen og la rulettene trekke under lokk til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

Server kinakålrulettene drysset med ristede pinjekjerner og en skje tzatziki og godt brød til.

Tips:
Server rulettene som en smårett, og de er også fine å ha på tapasbordet.
 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen