Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.
I Norge tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med salt fyll vanlig. Og et godt middagsalternativ.
Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.
Pannekakens tolkning på fajitas er en klassisk god start på helgen
Pannekaker behøver ikke være søte. De kan også lages som i denne oppskriften med bacon og linser. Du lager den på maks 20 minutter.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
I Hellas er brød en svært så viktig del av måltid. Lag dette deilige brødet med yoghurt, honning, valnøtter og selvfølgelig oliven. Du vil ikke angre.
Dette saftige greske bondebrødet er bakt dels med surdeig.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Her er oppskriften på et grovbrød med ekstra god smak. Du skal nemlig ha i valnøtter, linfrø og solsikkefrø. Alle vil elske dette brødet.
Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.
Alle liker pannekaker. Serverer du dem med cottage cheese blandet med syltetøy setter det en ekstra spiss på det hele. Disse pannekakene er like gode som vanlige, og dessuten litt sunnere. Prøv denne enkle oppskriften på grove pannekaker.
Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.
Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.