Jordbærfromasj er en deilig dessert som du kan lage stor porsjon av til selskaper så vel som til bare deg og familien. Følg den enkle oppskriften.
Jordbærfromasj er en deilig dessert som du kan lage stor porsjon av til selskaper så vel som til bare deg og familien. Følg den enkle oppskriften.
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Sjokolademousse er noe av det beste som finnes etter en sommerlig middag eller til kaffen. Det er enklere enn du tror. Slik gjør du det.
Denne oppskriften på sjokolademousse er veldig enkel å lage. Følg oppskriften og du blir garantert en helt.
Denne fantastiske desserten er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre og den like kjente kjøkkensjefen Erling Sundal.
Her er den enkle oppskriften på iskrem. Så er det opp til deg hva du skal hai den og til den som bær eller kanskje sjokolade.
Her får du oppskriften på en deilig dessert der yoghurtis, som du lager selv, spiller hovedrollen sammen med nougat
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.