Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Hvis du tror at marsipankake er det bare proffene som får til, ja da tar du feil. I denne oppskriften betyr det ingen ting at marsipanlokket får noen folder, snarere tvert i mot.
Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
Har du butterdeig i fryseren, er du alltid rustet for å diske opp med noe ekstra godt og ikke minst veldig lettlaget. Som denne sterkt forenklede versjonen av en napoleonskake.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.
Dette er ikke den originale tiramisuoppskriften, men en friskere vri som er både velsmakende og lekker.
En nydelig kake med friske bringebær som passer like godt til kaffen som til dessert. Ikke for søt, og frisk og god på smak.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Lag brente mandler som alle garantert vil like. Med lakris og salt blir de snacks som fort blir borte etter at du har satt de på bordet.
Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.
Toscakake går aldri av moten. Den er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av. Her er oppskriften.
Hotel Continentals konditori lager alle kaker som serveres på huset. Nå har du muligheten til å prøve Theatercaféens herlige konfektkake hjemme.
Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Lag en deilig kake med kokos og kanel. Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester.
Lag en vri på tilslørte bondepiker som smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage. Bruk de norske plommene mens du kan
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.