Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Små porsjonskaker blir mer og mer populære. Inni disse søte fristelsene skjuler det seg en vaniljemuffin som er blitt satt opp ned, delt i tre og fylt med mousse, krem og bringebær.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Nybakte blåbærmuffins er noe av det beste du kan servere i august. Har du blåbær i fryseren, kan du gjenskape stemningen også midtvinters.
Vanilje is smaker deilig som dessert eller som en en avkjølende munnfull.
Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Palmiers lages av butterdeig, som ligner deigen som brukes til croissant, men uten gjær. Smaker deilig til en kopp kaffe.
Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.
Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Er du ikke av dem som plukker bær selv, er det lett å få tak i bær i butikken
Herlig seig browniepizza med lekker sjokoladesmak toppet med bærmousse og ferske bær. Denne pizzaen går like fint å steke i ovn som på grill.