Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Lag en skikkelig panna cotta der du bruke kanel og lynghonning og får frem en nydelig dessert til deg og dine. Følg oppskriften og du vil garantert lykkes.
Kjappere kan du neppe lage konfekt. Sjokolade og peanøtter er alt som skal til.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Denne oppskriften er komponert av kanskje Norges beste konditorer Sverre Sætre. Det kjenner du smaken når du har laget de.
Denne oppskriften på den eksklusive franske sjokoladekaken gir deg noe ekstra godt. Saftig, med en herlig smak av mørk sjokolade.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Gjørmekake forbinder de fleste med noe annet, men det er det amerikanske navnet på denne type kake. Uansett navn, den skal være klissete.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Denne sjokolademoussen klarer alle å lage. Dessuten er den rask å tilberede.