Dette er en ekte fransk dessert som kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere den i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
Lag din egen Rocky Road-favoritt med peanøtter, Dumle, marshmallows og påskeegg av sjokolade.
Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.
Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.
Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil alle som smaker på dem juble.
Blondies er brownies uten kakao eller mørk sjokolade. I denne oppskriften er det også brukt epler og mandelmel, noe som dessuten gjør den glutenfri.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.