Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.
Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Slik lager du en enkelt en av våre mest populære kaker. Bare følg oppskriften så blir det suksess.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.