Det smaker med en myk, smakfull sjokoladefristelse som amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.
Det smaker med en myk, smakfull sjokoladefristelse som amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.
Norsk gulrot og Amarula-likør passer veldig godt sammen i en kake.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pærer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Dette er kaken for den som elsker cappuccino. Du lager den på en drøy halvtime hvis du følger vår oppskrrift.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Smuldrepai er en enklere variant av en pai, men smaker minst like godt. Varier den gjerne med andre bær og frukter.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
I denne oppskriften kan du bruke enten solbær eller blåbær.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
En kakeservering for de helt spesielle anledninger. Du kan fint nøye deg med deler av den.
Denne deilig og sommerlige jordbærkaken skal ikke stekes. Her kan du også blande inn bringebær sammen med jordbærene.
Ønsker du en vri på jordbærserveringen, må du prøve denne suppen. Den skal inneholde både rødvin, Farris, mynteblader, kremfløte og rømme. Spennende eller?
Har du jordbær er desserten rett rundt hjørnet. Mariner de i balsamico og vips kan du sette den på bordet. Her er den enkle oppskriften.
Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.
Denne sorbeten passer selvfølgelig som dessert, men også forbausende godt til laksecarpaccio med soya, og gjerne noen melonkuler.