Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på bare 25 minutter.
Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.
Denne enkle "iskremen" smaker veldig godt en varm dag. Kanskje har du laget hylleblomstsaft selv? Da blir det ekstra stas.
Yoghurtis smaker herlig og enda bedre når du lager den selv. I denne oppskriften foreslår vi bringebærsyltetøy for å sette smak, men du kan bruk alt av godt syltetøy.