Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.
Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.
Dette er ikke den originale tiramisuoppskriften, men en friskere vri som er både velsmakende og lekker.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Denne kaken setter et ekstra festpreg på kakebordet. Lett å lage er den også.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.
Jordbærfromasj er en deilig dessert som du kan lage stor porsjon av til selskaper så vel som til bare deg og familien. Følg den enkle oppskriften.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Semifreddo er en mellomting mellom fromasj og iskrem. Deilig alternativ til iskrem i sommervarmen.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.