Kjappere kan du neppe lage konfekt. Sjokolade og peanøtter er alt som skal til.
Kjappere kan du neppe lage konfekt. Sjokolade og peanøtter er alt som skal til.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Denne oppskriften er komponert av kanskje Norges beste konditorer Sverre Sætre. Det kjenner du smaken når du har laget de.
Denne oppskriften på den eksklusive franske sjokoladekaken gir deg noe ekstra godt. Saftig, med en herlig smak av mørk sjokolade.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Dette er en kake med spennende aromaer av muskat, kakao og kanel. Den har begeistret i generasjoner. Her den enkle oppskriften.
Du vegrer deg kanskje for å lage bløtkake dekket med marsipan. Men det er slett ingen kunst så lenge du bruker ferdigkjøpt marsipan beregnet til kaker og vår enkle oppskrift.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
Nå skal du bake en 17. mai-kake i rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen. Lag sukkerbrød, vaniljekrem og marengssteger på forhånd og gled det til hurraropene fra de som får smake.
Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.
En lekker nydelig hjerteformet kake med søt og syrlig sitronkrem som blir ekstra fristende om den pyntes med friske bær og spiselige blomster.