Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Sjokoladefudge er det vanskelig å holde fingrene unna fordi de smaker så utrolig godt. Mest sannsynlig blir de spist opp med en gang, men da lager du bare nye porsjoner.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
En deilig dessert som kombinerer syrlig pannecotta med sødmefylt gresskar.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Hotel Continentals konditori lager alle kaker som serveres på huset. Nå har du muligheten til å prøve Theatercaféens herlige konfektkake hjemme.
Dette er kanskje ikke den eplekaken du pleier å bake. Legg til dadler og du får en ny opplevelse
Du behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Plommer har kort levetid, men den kan forlenges ved å sylte dem. Dermed har du dessert hele vinteren gjennom.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.