Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Nugattikake er en deilig, sprø kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser når du spiser.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Omelette norvègienne er navnet som brukes i Frankrike for denne klassiske desserten. Årsaken til at «Norge» blandes inn er at under marengslokket befinner det seg iskrem. Desserten ser ut som et isfjell. I USA heter den Baked Alaska.
Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Har du laget risgrøt og har rester igjen, lager du riskrem. Spe på med jordbærsaus og du har en deilig dessert. Her er oppskriften.
Byggrynskrem med rød saus smaker fantastisk, og er et godt alternativ til riskrem som juledessert. Byggryn vendt i pisket krem serveres med jordbærsaus.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Du må prøve disse deilige fløtebollene med tilsvarende deilige bringebær. Oppskriften serveres deg av Lise Finckenhagen
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Brunostrester er gull verdt, ikke bare i viltsausen, men også i dessertsausen. Prøv med vaniljeiskrem med brunostsaus, valnøtter og banan. Du vil elske det.
Sitronsorbet er noe av det friskeste du kan servere til dessert om sommeren. Den egner seg veldig godt sammen med friske bær, kremdesserter og sjokoladekake.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.