Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Denne desserten også kjent som nicecream er både supersunn og supergod. Perfekt når du er fysen på noe godt og søtt, men ikke vil ha tilsatt sukker.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Har du butterdeig i fryseren, er du alltid rustet for å diske opp med noe ekstra godt og ikke minst veldig lettlaget. Som denne sterkt forenklede versjonen av en napoleonskake.
Med kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. På toppen legger du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha heimen.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.
Denne sorbeten passer selvfølgelig som dessert, men også forbausende godt til laksecarpaccio med soya, og gjerne noen melonkuler.