Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,
Denne sprø julekjeksen, som nesten smelter i munnen er manges favoritt. Den blir sikkert din også når du prøver oppskriften.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.
Det er lett å lage kokksboller. Du får garantert suksess hos både store og små hvis du følger vår enkle oppskrift.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Hvem kan motstå hjemmelagde risboller? De er enkle å lage og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan servere dem. Her er oppskriften.
Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.
Det å lage koksboller er ingen kunst. Du fikser det lett selv hvis du følger vår enkle oppskrift.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Byggrynskrem med multer er et deilig alternativ til multekrem som juledessert. Bruk gjerne byggris, som er prekokte byggryn for en raskere dessert.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
En dessert som vi alle har et forhold til. Tilslørte bondepiker er enkelt å lage og smaker fortreffelig.