Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Har du bananer som er over godt modne kan du bake en saftig banankake. Smaker deilig og er veldig enkel å lage.
Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Det er matcha-te-pulver som gir den lysegrønne fargen til denne deilige kaken, og som samtidig bidrar med særpreg. Sjokoladeglasuren med sjokolade smaker herlig på.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.