Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.
Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.
Det å lage koksboller er ingen kunst. Du fikser det lett selv hvis du følger vår enkle oppskrift.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
Byggrynskrem med multer er et deilig alternativ til multekrem som juledessert. Bruk gjerne byggris, som er prekokte byggryn for en raskere dessert.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
En dessert som vi alle har et forhold til. Tilslørte bondepiker er enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert. Server den lun og vi lover suksess.
Lag en lettlaget, forfriskende, og velsmakende suppe med epler. En perfekt dessert etter et godt måltid. Den kan serveres både kald og lun.
Stek eplebåter i panne med honning og kanel til. Deilig snacks eller som dessert. Du kan gjerne ha vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Liten tvil om at denne salaten er eksotisk. Med ananas, druer, appelsin og brunost på toppen står den til navnet.
Selv norske jordbær kan mangle litt smak, spesielt om de har fått mye regn. Da kan du gi dem en omgang med litt smakskraftig marinade. Her er oppskriften.
Har mye du rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasuppe og fryse den ned. Smaker like godt varm om vinteren som kald om sommeren.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.