Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.
Du kan faktisk lage en bløtkake på 20 minutter hvis du følger denne enkle oppskriften.
Tyttebær er altfor lite brukt, gitt denne bærtypens gode egenskaper. De er ikke så gode å spise naturell, men med litt sukker, skjer underverker. I denne desserten møter de syrlig gresk yoghurt som er rundet av med honning. En frisk og god avslutning på et godt måltid.
Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.
Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.
Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Disse snøballene skal ikke kastes. Tvert i mot skal de nytes i munnen som de deilige kakene de er. Barna vil garantert sette pris på dem.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Denne yoghurtisen er litt utenom den vanlige. Her skal det være med jordbær og mandelflarn, og selvfølgelig vaniljesaus.
Karameller er enkelt å lage selv. Og de smaker garantert beder enn de får kjøpt. Bare følg den enkle oppskriften