Du kan selvsagt erstatte Dajm med en annen sjokolade som kan knuses eller hakkes. Uansett, kaken blir deilig kan vi love deg. Her er oppskriften.
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.
Fromasj er bedre enn sitt rykte, i hvert fall med denne smaken og kombinasjonen med makron.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Festen blir ikke helt den samme hvis du ikke har med den store kremkaken på kakebordet. Her får du oppskriften på bløtkake med sabayonnekrem. Selvfølgelig får du oppskriften på kremen også.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.