Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Denne skånske kaketradisjonen fortjener oppmerksomhet også på denne siden av grensen.
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former. Og smaker herlig
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.
Denne kaken setter et ekstra festpreg på kakebordet. Lett å lage er den også.
Denne sjokoladekakener både vegansk og raw - altså ikke stekt. Den smaker som konfekt og kan serveres som dessert.
Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.