Semifreddo betyr halvfryst og er en enkel måte å lage iskrem på. En deilig espresso hører med.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
På bare 10 minutter har du desserten på bordet hvis du går for vår oppskrift med bær fra fryseren og kesam eller skyr.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Omelette norvègienne er navnet som brukes i Frankrike for denne klassiske desserten. Årsaken til at «Norge» blandes inn er at under marengslokket befinner det seg iskrem. Desserten ser ut som et isfjell. I USA heter den Baked Alaska.
Her får du oppskriften på en deilig dessert der yoghurtis, som du lager selv, spiller hovedrollen sammen med nougat
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Det finnes knapt en enklere dessert å lage enn denne. Og samtidig så sunt og godt som den smaker.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.