Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.
Semifreddo er en mellomting mellom fromasj og iskrem. Deilig alternativ til iskrem i sommervarmen.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Denne enkle "iskremen" smaker veldig godt en varm dag. Kanskje har du laget hylleblomstsaft selv? Da blir det ekstra stas.
Yoghurtis smaker herlig og enda bedre når du lager den selv. I denne oppskriften foreslår vi bringebærsyltetøy for å sette smak, men du kan bruk alt av godt syltetøy.
Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Du kan selvsagt erstatte Dajm med en annen sjokolade som kan knuses eller hakkes. Uansett, kaken blir deilig kan vi love deg. Her er oppskriften.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt.