Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Epler og øl med hveteølkokte pærer må du prøve. En dessert eller en forfriskning alle vil sette pris på.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
Dette er virkelig en deilig yoghurtis. Det er bjørnebærene som gjør susen. Du kan lage den selv om du ikke har iskremmaskin.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Hva smaker bedre enn en hjemmelaget iskake? Denne er glutenfri med bringebærsmak fordelt på en god nøttebunn med valnøtter og mørk sjokolade.
Fryste bær og frukter er topp å ha for hånden når gradestokken kryper over det vi opplever som komfortsonen her til lands. For med disse kan du trylle fram de lekreste forfriskninger på et øyeblikk.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Det er ikke barna som elskere banansplitt. De voksne også som sikkert harr vokst opp med den som sin favoritt.
Denne desserten også kjent som nicecream er både supersunn og supergod. Perfekt når du er fysen på noe godt og søtt, men ikke vil ha tilsatt sukker.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.