Kaker

oppskrifter.webp
  • 4 timer 20 minutter

    En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.

  • 50 minutter

    Her får du brukt de pepperkakene du kanskje sitter igjen med etter at jula er over. Lag en deilig brødpudding med denne enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    Det smaker med en myk, smakfull sjokoladefristelse som amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.

  • 45 minutter

    Denne kaken er det veldig få som takker nei til. Det er ikke så rart for den smaker vidnerlig. Her har du den enkle oppskriften.

  • 1 time

    Toscakake går aldri av moten. Den er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Denne oppskriften på den eksklusive franske sjokoladekaken gir deg noe ekstra godt. Saftig, med en herlig smak av mørk sjokolade.

  • 30 minutter

    Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.

  • 2 timer

    Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.

  • 40 minutter

    Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.

  • 45 minutter

    Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.

  • 40 minutter

    Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.

  • 1 time 10 minutter

    Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.

  • 1 time

    Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.

  • 1 time

    Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.

  • 40 minutter

    Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.

  • 1 time 20 minutter

    Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.

  • 40 minutter

    Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai
+
Tester

To fra denne porteføljen er noe av det mest spennende blant de sterkere nyhetene i mai

Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle
Matkurs og vinkurs
Winedinner 11. juni i Oslo

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle

Smak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik setter du sammen et fristende koldtbord
Guide
Oppskrifter til 17. mai

Slik setter du sammen et fristende koldtbord

Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.

Les hele saken