Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Ostekake er en sikker vinner på kakebordet. Her en oppskrift med lime som setter en ekstra spiss på kaken.
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.
En myk og deilig eplekake med pinjekjerner som smaker godt til kaffen eller som dessert. Bak flere mens du er i gang og frys ned.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
Dette er rask dessert å lage med syrlig. Med ostekrem lagt lagvis med søt vil barna så vel som de voksne elske den.
Lag noe ekstra skremmende til halloween som barna vil elske.
Hvem liker ikke sjokoladekake? Når du legger på bringebær kan ingen motstå den. Følg oppskriften og du blir sett på en mesterbaker.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften på krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for skape feststemning.
Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.
Eplekake med rom-rosin er kanskje ikke den eplekaken du du har forsøkt før. Det bør du.