Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
En kakeservering for de helt spesielle anledninger. Du kan fint nøye deg med deler av den.
Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.
Denne bløtkaken lager du på et blunk - og det er bunnen med valnøtter og mandler som er suksessfaktoren.
En nydelig kake med friske bringebær som passer like godt til kaffen som til dessert. Ikke for søt, og frisk og god på smak.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Feir den norske eplehøsten med en amerikanskinspirert kakeoppskrift.
Skal du feire halloween eller ei skal gresskarene nytes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på, nemlig til en kake alle vil glede seg over.
Toscakake går aldri av moten. Den er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av. Her er oppskriften.
Lag marsipankake. Med egg baker du et luftig sukkerbrød, fyller med bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Følg oppskriften og resultatet blir garantert topp.