En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Har du butterdeig i fryseren, er du alltid rustet for å diske opp med noe ekstra godt og ikke minst veldig lettlaget. Som denne sterkt forenklede versjonen av en napoleonskake.
En nydelig kake med friske bringebær som passer like godt til kaffen som til dessert. Ikke for søt, og frisk og god på smak.
Toscakake går aldri av moten. Den er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av. Her er oppskriften.
Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Lag en deilig kake med kokos og kanel. Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.