Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.
Med kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. På toppen legger du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha heimen.
Dette er rask dessert å lage med syrlig. Med ostekrem lagt lagvis med søt vil barna så vel som de voksne elske den.
Hvem liker ikke sjokoladekake? Når du legger på bringebær kan ingen motstå den. Følg oppskriften og du blir sett på en mesterbaker.
Disse halve appelsinene fylt med sjokoladekake blir en flott avslutning på bålkosen. Og en fin måte å utnytte både den siste varmen i bålet og drøye hviletiden litt ekstra.
Det er enkelt å lage denne kaken. Og vi kan garantere at alle som får smake den vil se på deg som en ekte konditor.
Det er så enkelt å lage en konfektkake. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også.