Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Lag en deilig kake med kokos og kanel. Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester.
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Sitronkaker er helt uimotståelige hvis du lager de på riktig måte. Her får du oppskriften som både gir deg søtt og syrlig med litt sprø motstand fra tertebunnen.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.