En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.