Med kakebunn av Bixit-kjeks og appelsinsmak fra forskjellige kilder skårer denne kaken høyt på smaksskalaen.
Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Denne terten blir en suksess enten det er til barnas bursdag eller ved siden av en god kopp kaffe.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
En enkel og smakfull dessertpai med dadler og friske fikener tildekket med en blanding av fløte og cottage cheese.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.