En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Vi bør ha sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften våre naboer i øst bruker
Akevitt og sild hører sammen. Her får silda følge av akevitten i samme krukke.
Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.
Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften
Tomatsild er en klassiker. Her får den ferdige tomatsilden litt ekstra smak fra ananas, suragurk og dill. Det vil garantert gi mersmak.
Her får du den oppskriften på hvordan kryddersild virkelig skal lages. Det tar deg snaue halvtimen å lage. Etter et døgn kan du og dine nyte.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Denne retten finnes det trolig like mange oppskrifter på Janssons fristelse som det finnes svensker. Her er en av oppskriftene alle vil like.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker herlig. Her er den enkle oppskriften.
Får du tak i en hel småkveite, må du prøve å tilberede den på måten vi anbefaler her. Den hele fisken gir ekstra wowfølelse, og ikke minst mye smak.
Blåskjell og pommes frites en en belgisk klassiker som må prøves. Men blåskjellene smaker også fortreffelig uten.
Bolinhos med aioli er en ekte brasiliansk rett laget av klippfiskboller som er frityrstekt.
For en kombinasjon. Den lekre kongekrabben og mangosalaten er en superenkel, men ikke desto mindre perfekt rett.
Moqueca er en tradisjonsrik brasiliansk saftig fiskegryte.
På en time forvandler du nøytral laks til en spennende ingrediens i salaten. Den kan også brukes på koldtbordet sammen med rømme og flatbrød.