Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Rå fisk høres bedre ut når den benevnes sashimi, som enklest kan beskrives som sushi uten ris. Her får du en oppskrift som du vil elske, også dine eventuelle gjester.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Får du ikke tak i breiflabb kan du bruke torsk, sei eller steinbit eller laks. Safranrisottoen trives godt sammen med alt fra havet.
Kombinasjonen av lettstekt breiflabb og krabbesmør er like forførende genial som den er enkel. Retten er kreert av Jon Aga på Vega Havhotell.
Breiflabb er en delikatesse. I denne oppskriften grillet vi den i pannen med linseragu og med epler og baconvinaigrette. Du fårr hele fremgangsmåten i oppskriften.
Her får breiflabben følge av kål som skal stekes og en spennende crème fraîche.
Dette er en deilig rett som du også kan servere i litt mindre biter som tapas eller på koldtbordet. Rask å lage er den og.
Breiflabben er manges fiskefavoritt. Smaken er veldig god, det faste kjøttet minner faktisk om hummer, og den er lett å jobbe med samtidig som den trives sammen med smaksterke ingredienser.
Denne retten er ikke veldig krevende. Derimot er den uimotståelig god.
Slik har du kanskje aldri tilberedt breiflabb. Det må du absolutt prøve.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.